За нас

За нас

Добредојдовте во нашиот е-каталог! Е-Каталог е online платформа и служи за пребарување на најновите каталози од вашите омилени брендови во Македонија. Опфаќа широк спектар на категории производи: прехрана, техника, козметика, мебел, производи за домаќинства и многу повеќе.

Нашата ВИЗИЈА е да му помогнеме на купувачот брзо и погодно да ја пронајде најповолната понуда за прозводот кој сака да го купи. Исто така, достапно е и погодно пребарување текст, што ви овозможува да ги пребарувате посакуваните компании а исто така специфичните категории. На самата страна во секој каталог има детални информации што ќе ви помогнат да ја донесете правилната одлука кога посакувате да го купите некој од производите.

Нашата МИСИЈА е да помогнеме во зачувување на животната средина бидејќи e-каталозите ги спасуваат дрвјата. Дигиталното објавување и читање е една од многуте еколошки придобивки вклучувајќи намалување на потрошувачката на хартија, елиминирање на загадувањето предизвикано од производство и испорака на производи од хартија исто така и загадувањето кое се прави од фрлање на истата.

Повеќе од 30 продавници/компании се поврзани во нашиот систем Е-Каталог. Благодарение на податоците за кои постојано се ажурираат, вие не само што можете да го изберете вистинскиот производ, туку и да го купите во најповолни цени!