Соработка

Соработка

Рекламирањето на вашите производи и услуги во секоја форма е придобивка за вашиот бизнис, односно поголем профит за самата компанија.

Во ова модерно и дигитално време каде скоро секој поединец/семејство има по 3-4 smart електронски уреди неизбежно е користење на интернет со сите позитивни страни на поврзаност што ги нуди.

Дали тоа се информации кои ви се достапни во дел од секундата, или пак продажба на вашите производи, реклами, видеа, емаил комуникации и сл, мораме да бидеме во чекор со дигиталната ера и полека да се навикнуваме и да правиме промени.

За некои компании/луѓе дигиталната трансформација е доста тежок процес бидејќи некои од нив сеуште сметаат дека рекламирањето со хартија/летоци е подобар и побрз начин.

Ние како тим од млади ентузијасти кои веруваат дека треба да се прават промени и да се смени mindset-от кај поголемиот дел од популацијата а исто така да се подигни свеста да ја зачуваме природата/дрвјата, e-каталозите се само дел од она каде можеме да интервенираме и да ја подобриме животната средина.

За таа цел сме отворени за било каква соработка со сите наши пријатели и партнери кои веруваат во нашата визија и мисија.

Што добивате:

  • Вашиот е-каталог е поставен на нашата платформа и е достапен за јавноста.
  • Вашите промоции на производи и услуги се видливи со само еден клик.
  • Преку 10 000 луѓе (месечно) можат да ги пребаруваат и гледаат производите од вашиот каталог.
  • Бесплатно рекламирање и промоција на социјалните мрежи Facebook, Instagram и Twitter преку нашите профили.
  • Детална анализа за најпосетувани страни/производи од вашиот каталог.

Доколку сте заинтересирани да ги рекламирате вашите услуги и производни на нашата страна слободно можете да не контактирате на info@e-katalog.mk.

Дополнително:

  • Нашиот тим од графички експерти нуди исто така изработка на е-каталози кои бесплатно би биле поставени на нашата платформа, или доколку се одлучите да имате и печатена верзија, каталогот да биде испечатен на еколошка хартија (рециклирана хартија) за да ја заштитиме планетата земја.